Appartementen

 

Kasteel Cantecroy bestaat uit 3 gebouwen. Het hoofdkasteel, het poortgebouw en het hoevegebouw. Elk van deze gebouwen beschikt over volwaardig afgewerkte appartementen van verschillende oppervlakten. Kasteel Cantecroy beschikt in totaal over 53 appartementen voorzien van alle luxe en comfort waarbij veel zorg werd besteed aan hoogwaardige en duurzame materialen.

Het kasteel beschikt zowel over één-slaapkamer als twee-slaapkamer appartementen. Allen zijn ze uitgerust met parket, een volwaardig ingerichte keuken, een badkamer met instap douche en toilet met ondersteuning, en een bergruimte met voorziening voor een wasmachine. Voorts beschikken alle appartementen over geautomatiseerde zonnewering en een domotica systeem. Onze appartementen voldoen aan de normen inzake ouderen voorziening ( personenalarmering, toegankelijkheidsnormen ).

Daarnaast is de veiligheid van onze residenten belangrijk. Het domein is voorzien van permanente camerabewaking. De inwonende conciërge houdt ook steeds een oogje in het zeil. De ridderzaal in het poortgebouw wordt gebruikt als ontspanningsruimte, bibliotheek en leeshoek. Tot slot is onze prachtige tuin in de zomer een ideale plek om te ontspannen met een rustgevende wandeling of een spelletje petanque.

Met ons team zorgen wij voor een aangename sfeer en trachten wij ten allen tijde een gevoel van geborgenheid te creëren. Bij het restaurant Cavalieri kan u terecht voor heerlijke Italiaanse gastronomie met seizoensproducten.